gouden tientje

Gouden tientjes verkopen in Apeldoorn

Waar in Apeldoorn krijg je de hoogste prijs

Je hebt een of meerdere gouden tientjes liggen, uit erfenis of vroegers eens gekregen of gekocht, en je doet er niets mee. Dus dan vraag je jezelf af: waar kan ik dit gouden tientje contant maken voor de beste prijs.

Juwelierswinkeltjes

Er zijn diverse winkeltjes in Apeldoorn waar ze graag jouw gouden tientje(s) kopen. Het geheim is namelijk: ze hebben er direct een koper voor. Want gouden tientjes (in goede kwaliteit, zonder soldeersel en niet in een sierraad gemonteerd) zijn zeer gezocht als beleggingsobjecten. Als je jouw tientje aanbiedt in een winkel of bij een dubieus goudwisselkantoor dan krijg je ongeveer 80% van de goudwaarde. Zij verkopen het dezelfde dag voor de volle waarde.

Internet is de oplossing

Wil je een eerlijke prijs krijgen voor jouw gouden tientje dan is internet de aangewezen weg. Je kunt natuurlijk niet zomaar via internet een tientje verzenden, maar je kunt wel via internet de hoogste prijs voor jouw munt vinden. En dan stuur je het gewoon op. Eerst natuurlijk even met je internet inkoper afstemmen hoe die de procedure heeft. En na een dag heb je het geld op je bankrekening staan.

Wie geeft de hoogste prijs

Er zijn twee inkopers in Nederland die je de hoogste prijs geven. In Rotterdam is er TOV-Hazel. Zij kopen alleen grote hoeveelheden in. Dus als je 100 tientjes hebt en als je in de buurt van Rotterdam woont, dan is dat je adres.
In Nijmegen is zilver-goud-inkoop.nl gevestigd. Zij kopen elke hoeveelheid in (ook één exemplaar) indien de tientjes in perfecte staat verkeren. Je kunt de inkoopprijs van dit moment zien op de inkoopprijs pagina.

 

 

BLOG