10 gulden gouden tientje

Deposito garantie tot slechts € 100.000

Garantie door DNB

De Nederlandsche Bank garandeert dat als uw bank failliet gaat (zoals bijvoorbeeld in het verleden bij de Iceland bank en de DSB bank van Dirk Scheringa) het saldo van uw betaal- en spaarrekeningen tot maximaal € 100.000 aan u wordt terugbetaald.

Rekeningen kosten geld

Heeft u een rekening lopen bij een bank, dan weet u welke kosten kleven aan uw rekening. Elke maand weer een paar euro en hoeveel is dat over een heel jaar? Dus als u bij een andere Nederlandse bank nóg een rekening opent (om zodoende tweemaal € 100.000 deposito-garantie te hebben) dan bent u tweemaal die maandelijkse kosten kwijt.

Er is een gratis bank

Er is een Europese bank die echter volledig gratis is. Je krijgt een gratis debit-card (vergelijkbaar met een creditcard), overschrijven naar een andere europese euro-rekening is onbeperkt gratis. Geld opnemen uit de geldautomaat kan driemaal per maand gratis.
Deze bank is de N26 bank in Duitsland. Hij valt onder het Duitse deposito-garantiestelsel en indien N26 failliet gaat dan krijgt u tot maximaal € 100.000 van de Duitse Nationale Bank terug.

Open nu een rekening

Het openen van een rekening gaat verbluffend snel via internet. Houdt uw paspoort of ID-kaart paraat. Het makkelijkst gaat het openen via je smartphone of tablet omdat paspoort tweemaal moet worden gefotografeerd.
Begin nu en ga door naar www.n26.com

 

BLOG Zilver bestek